Beste prijsgarantie!
Boutique Hotel ‘t Klooster

Beste prijsgarantie!

Boutique Hotel 't Klooster biedt de beste prijsgarantie in vergelijking met online touroperators wanneer u een directe boeking via onze website maakt. Bovendien profiteert u van de volgende voordelen als u hier direct boekt:

Onze website Andere boekingssites
Beste prijs garantie
Voorrang bij vroege check-in
Hotel met zwembad in Pietermaai
Hotel met zwembad in Pietermaai
Hotel met zwembad in Willemstad
Hotel met zwembad in Willemstad
Hotel met zwembad op Curacao
Hotel met zwembad op Curacao
Leukste hotel in Pietermaai
Leukste hotel in Pietermaai
Gezellig hotel in Willemstad Curacao
Gezellig hotel in Willemstad Curacao
Beste prijsgarantie
 — 
Enter the Code

Faciliteiten van Hotel 't Klooster


Mocht u vragen of verzoeken hebben, aarzel niet om langs te komen bij de receptie. Ons team zal u met raad en daad bijstaan en met alle plezier restaurants, trips en overige activiteiten aanbevelen en zo mogelijk reserveren. Heeft u een taxi of auto nodig? Wij zorgen ervoor. U kunt ook strand/zwembad handdoeken, een haarföhn en strijkijzer met plank kosteloos bij de receptie lenen. We zijn dagelijks open van 8:00 a.m. tot 6:00 p.m.

Ontspan bij het zwembad

Het hotel biedt alle voordelen van een stadshotel, maar heeft de sfeer van een Caribisch strandresort. De tropische binnenplaats, het zwembad, de ligbedjes en hangmatten, geven u de ontspanning die u verdient.

Blijf bereikbaar met onze WIFI

De WIFI-verbinding op ons terrein is sterk, snel en gratis! Vraag naar het wachtwoord en login op uw kamer, de binnenplaats  of bij Grand Café ‘t Klooster.

Verwen uzelf met een massage!

Wat is er beter dan een rustgevende massage na een lange dag werken of verkennen? Indien gewenst, verzorgen wij een massage op uw eigen kamer. We raden u wel aan om deze via de receptie van tevoren te reserveren.

Barbecue bij BOHO Bohemian Boutique Hotel

Ons zusterhotel, Boho Bohemian Boutique Hotel, bevindt zich op geringe loopafstand van ons hotel en heeft een barbecue en jacuzzi, waarvan ook u als Kloostergast gratis gebruik mag maken.

Aangezien het hotel alleen met een sleutelkaart toegankelijk is, zal ons team u naar het hotel begeleiden.