Beste prijsgarantie!
Boutique Hotel ‘t Klooster

Beste prijsgarantie!

Boutique Hotel 't Klooster biedt de beste prijsgarantie in vergelijking met online touroperators wanneer u een directe boeking via onze website maakt. Bovendien profiteert u van de volgende voordelen als u hier direct boekt:

Onze website Andere boekingssites
Beste prijs garantie
Voorrang bij vroege check-in
Hotel met zwembad in Pietermaai
Hotel met zwembad in Pietermaai
Hotel met zwembad in Willemstad
Hotel met zwembad in Willemstad
Hotel met zwembad op Curacao
Hotel met zwembad op Curacao
Leukste hotel in Pietermaai
Leukste hotel in Pietermaai
Gezellig hotel in Willemstad Curacao
Gezellig hotel in Willemstad Curacao
Beste prijsgarantie
 — 
Enter the Code

Algemene informatie

Huisregels Boutique Hotel 't Klooster
Om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken, verzoeken wij u vriendelijk de volgende huisregels in acht te nemen.


Ontbijt En Diner

Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd op onze binnenplaats, van 7-10 uur. Bij het ontbijt dient de ontbijtlijst te worden getekend. Het restaurant in onze kapel serveert het diner en is geopend van woensdag tot maandag, van 18.00-10.00 uur. Reserveringen zijn aanbevolen.


Check-Out

Op de dag van uw vertrek dient u de kamer voor 11.00 uur te verlaten. Indien u een late check-out wenst, kan dit aangevraagd worden bij de Receptie op de dag van check-out en is op basis van beschikbaarheid. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

 

Kinderen

Alle kinderen (personen jonger dan 18 jaar) die in het hotel verblijven, moeten worden begeleid door een volwassene en moeten te allen tijde onder toezicht staan van een volwassene. Kinderbedjes zijn alleen beschikbaar in de deluxe kamers. Deze zijn echter beperkt en afhankelijk van beschikbaarheid.

 

Borgsom

Voor alle verblijven wordt een borg van US$ 100,- per kamer in rekening gebracht. Deze kan contant worden voldaan in ANG of US$, of door middel van een credit card autorisatie.

 

Milieu

Tijdens uw verblijf verzoeken wij u het milieu te sparen en rationeel om te gaan met water, elektriciteit en airconditioning. Sluit deuren en ramen als u de air-conditioning gebruikt en zet de air-conditioning uit als u de kamer verlaat.

 

Brand

In geval van brand, gelieve onmiddellijk het personeel te raadplegen. Brand-evacuatieplannen bevinden zich in alle kamers. Gelieve ze te lezen en na te leven.

 

Receptie

De Front Office is elke dag geopend van 7.30 tot 11.00 uur en van 16.00 tot 18.30 uur. Strandlakens, een haardroger of een strijkijzer met strijkplank zijn te verkrijgen bij de Front Office. Wanneer u uitcheckt vóór de openingstijden van de Front Office, verzoeken wij u uw rekening de dag voor het uitchecken vóór 18.00 uur te voldoen.

 

Gedrag van gasten

Gasten worden verzocht zich te allen tijde correct te gedragen en te kleden en te voldoen aan de procedures en/of verzoeken van het hotel met betrekking tot gedrag en respect voor de eigendommen van het hotel, zijn werknemers en gasten en hun gezondheid en veiligheid.
Gasten worden verzocht het comfort en plezier van andere gasten, de goede gang van zaken in het Hotel niet te verstoren, of aanstoot te geven aan andere gasten of onze personeelsleden. Wij behouden ons het recht voor accommodatie of diensten te weigeren of u en leden van uw gezelschap uit het Hotel te verwijderen indien wij, naar onze redelijke mening, van mening zijn dat deze bepaling is geschonden. Indien dit het geval is, is het hotel niet verplicht u te vergoeden voor verloren accommodatie, andere diensten of enig ander verlies of gemaakte kosten.

 

Huishouding

Het personeel van de huishouding is beschikbaar van maandag tot en met zondag en maakt uw kamer dagelijks schoon, tenzij in uw reservering anders is aangegeven. Als u nieuwe handdoeken nodig hebt, laat u de handdoeken die u wilt omwisselen op de grond liggen. Kamerinventaris (kussens, linnengoed, handdoeken, afstandsbedieningen etc.) zijn bedoeld voor uw gebruik tijdens uw verblijf in het hotel en mogen niet worden meegenomen. Gelieve geen hygiënische wegwerpartikelen voor dames of baby door het toilet te spoelen, maar gebruik te maken van de daarvoor bestemde afvalbakken.

 

Bagage

Een gratis bagageruimte is 24 uur per dag beschikbaar voor het opbergen van bagage. Het hotel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadigde of vermiste bagage tijdens de opslag.

 

Orde en rust 's nachts

Het zwembad is open van 7 uur 's morgens tot 8 uur 's avonds. Duiken is ten strengste verboden. Tussen 22.00 uur en 7.00 uur dient de rust 's nachts in alle kamers, openbare ruimtes en op het terrein bewaard te worden. Alle lawaai moet worden vermeden. Het niet in acht nemen van de nachtrust kan leiden tot onmiddellijke uitzetting. Het hotel verwacht dat andere gasten, buren en personeel met respect worden behandeld. De ingangen worden 's nachts afgesloten, maar het gebouw is te allen tijde toegankelijk via een kamersleutelkaart. Personen die niet in het hotel zijn geboekt, hebben alleen toegang tot de kamers na voorafgaande registratie bij de receptie; hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Het hotel kan in individuele gevallen de toegang weigeren.

 

Parkeren

Het hotel beschikt niet over eigen parkeerplaatsen. Er zijn openbare parkeerplaatsen beschikbaar in de buurt van het hotel, die op eigen risico gebruikt kunnen worden. Het is raadzaam geen waardevolle voorwerpen in uw auto achter te laten. Auto's en hun inhoud worden achtergelaten op eigen risico van de klant (/eigenaars). Het Hotel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies of schade (behalve voor zover niet uitgesloten of beperkt door de toepasselijke wetgeving) voor parkeren op openbare plaatsen.

 

Huisdieren

Geleidehonden zijn toegestaan na voorafgaande afspraak, maar verder zijn er geen huisdieren toegestaan in het Hotel.

 

Veiligheid & Noodgevallen

In geval van nood kunt u contact opnemen met ons personeel van de receptie. Buiten de openingstijden van de receptie kunt u contact opnemen met de beveiligingsbeambte en/of gebruik maken van de telefoon op de muur naast de tafel van het ontbijtbuffet. Het noodnummer voor een ambulance is 912 en voor de politie 911. Het wordt aanbevolen om de kluis in uw kamer te gebruiken om uw waardevolle spullen in op te bergen. Zorg ervoor dat u uw kamer op slot doet wanneer u deze verlaat, en houd de elektronische voordeur van het gebouw gesloten. Verwittig onmiddellijk de Front Office in geval van verlies van uw hotelsleutels.

Roken, illegale drugs en wapens

Roken is strikt verboden in alle kamers. De hotelkamers en appartementen zijn uitgerust met rookmelders. In het geval van een vals alarm veroorzaakt door roken binnen, is de gast verantwoordelijk voor de kosten van de brandweer. Roken is toegestaan buiten de kamers op de binnenplaats van het hotel, gelieve de voorziene asbakken te gebruiken. Illegale drugs of wapens mogen onder geen enkele voorwaarde worden meegenomen in het hotel en zullen leiden tot onmiddellijke uitzetting. In elk geval zullen de bevoegde autoriteiten op de hoogte worden gebracht. Wangedrag ten gevolge van alcohol- of drugsmisbruik is ten strengste verboden en kan leiden tot onmiddellijke uitwijzing uit het hotelcomplex.

 

WiFi

Gratis WiFi is beschikbaar, het wachtwoord kan worden verkregen bij onze Receptie. WiFi dient op verantwoorde wijze gebruikt te worden. Wanneer het netwerk te zwaar belast wordt, behoudt het Hotel zich het recht voor om de apparaten die dit veroorzaken los te koppelen van de WiFi.

Tenslotte zijn de Algemene Voorwaarden het Boutique Hotel 't Klooster van toepassing en zijn te downloaden van onze website of te verkrijgen in het hotel. Grove overtredingen van de huisregels of de Algemene Voorwaarden leiden tot uitzetting uit het gebouw. Reeds gedane betalingen voor diensten worden niet gerestitueerd.
Wij danken u voor uw aandacht en wensen u een aangenaam verblijf in Boutique Hotel 't Klooster!