Beste prijsgarantie!
Boutique Hotel ‘t Klooster

Beste prijsgarantie!

Boutique Hotel 't Klooster biedt de beste prijsgarantie in vergelijking met online touroperators wanneer u een directe boeking via onze website maakt. Bovendien profiteert u van de volgende voordelen als u hier direct boekt:

Onze website Andere boekingssites
Beste prijs garantie
Voorrang bij vroege check-in
Tapas Restaurant Curacao
Tapas Restaurant Curacao
Oliva Gastro Bar Curacao
Oliva Gastro Bar Curacao
Tapas Pietermaai
Tapas Pietermaai
Cozy restaurant Curacao
Cozy restaurant Curacao

 

Oliva Mediterranean Gastro Bar

Ons restaurant Oliva Gastrobar bevindt zich op de begane grond van Hotel 't Klooster. Met een shared-dining concept biedt dit prachtige restaurant gasten een authentieke smaak van de mediterrane keuken. Je kunt dineren in de voormalige kloosterkapel of in de tropische binnentuin van Hotel 't Klooster.

Oliva Gastrobar is de bruisende kern van ons kleinschalige stadshotel. Een sfeervolle plek, met die heerlijke, typisch ongedwongen tropische sfeer. Midden in de mooiste wijk van Curaçao: Pietermaai.

Wanneer mogen we jou ontvangen bij Oliva Gastrobar? Wij kijken uit naar je verblijf of bezoek!


Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 17.00 - 22.00

Abraham de Veerstraat 12, Pietermaai District
Willemstad, Curacao 

 

De perfecte evenementenlocatie

Op zoek naar een locatie voor uw volgende evenement op Curacao? Oliva is de perfecte locatie voor elke gelegenheid, inclusief verlovingsfeestjes, verjaardagen, babyborrels, bedrijfsevenementen en meer.

Onze binnen- en buitenlocaties, gecombineerd met een gezellige sfeer, creëren de perfecte setting voor uw speciale dag of avond. Onze chef is gespecialiseerd in het creëren van een persoonlijk mediterraan menu op maat van uw voorkeuren, dieetwensen en budget.

Lees meer Vraag offerte aan

Private Events Oliva
Private Events Oliva

 

Reviews