Beste prijsgarantie!
Boutique Hotel ‘t Klooster

Beste prijsgarantie!

Boutique Hotel 't Klooster biedt de beste prijsgarantie in vergelijking met online touroperators wanneer u een directe boeking via onze website maakt. Bovendien profiteert u van de volgende voordelen als u hier direct boekt:

Onze website Andere boekingssites
Beste prijs garantie
Voorrang bij vroege check-in
Beste prijsgarantie
 — 
Enter the Code

Veelgestelde vragen

Waar is het Boutique Hotel ‘t Klooster gelegen?

Boutique Hotel ‘t Klooster ligt in de pittoreske Pietermaai wijk en op loopafstand van het centrum van Punda. Het hotel is gelegen tussen de Kathedraal van Pietermaai en het Waaigat, tegenover ‘Curacao Co-Working Pietermaai’. Met restaurants, bars, cafés en kantoren in de buurt, ligt het hotel zeer centraal. Klik hier voor de routebeschrijving naar het hotel met behulp van Google Maps.

 

Wat zijn de mogelijkheden voor een late check-out?

Check-out is om 11 a.m. Wilt u later uitchecken? Vraag onze receptie op de dag van vertrek of dit mogelijk is, aangezien dit afhangt van beschikbaarheid. 

Elk uur dat u langer blijft, zal USD 10,- kosten exclusief 7% O.B. Als u na 15.00 wilt uitchecken, wordt een hele nacht in rekening gebracht. Maar dit is alleen mogelijk, als dit vooraf afgesproken is met de receptie.

 

Wat is de check-in tijd?

Check-in is vanaf 16.00. U kunt eerder inchecken, mits uiteraard uw kamer beschikbaar is.

 

Ontbijt

Ontbijt wordt dagelijks geserveerd tussen 7.00 en 10.00. Voor slechts USD 18,- per persoon per dag, kunt u heerlijk genieten van de belangrijkste maaltijd van de dag.

 

Zijn huisdieren toegestaan in het hotel?

Nee, helaas zijn huisdieren niet toegestaan in het hotel. Heeft u een blindengeleide- of therapiehond, neem dan van tevoren contact met ons op om eventueel speciale afspraken  te maken.

 

Zal ik een auto huren?

Het huren van een auto wordt ten zeerste aanbevolen, aangezien het flexibiliteit en toegankelijkheid biedt. Alhoewel het hotel in het centrum ligt, is er nog zoveel te zien en doen buiten de stad. Wij zijn meer dan bereid om u te helpen met het zoeken van een geschikte en betrouwbare auto op uw vakantie. U kunt ook meteen bij het reserveren van een kamer of ter plekke een Kia Picanto boeken via ons.

 

Heeft het hotel bewaking?

Tussen 19.00 en 6.00 is er een bewaker aanwezig bij Boutique Hotel ‘t Klooster 

 

Kan ik gebruik maken van openbaar vervoer?

Ja, het centrale busstation in Punda is maar 5 minuten lopen vanaf het hotel. Een buskaartje vanaf dit station naar stranden in de buurt (zoals Mambo Beach- Sea Aquarium of Jan Thiel Beach) kosten ongeveer ANG 3,- per rit. Er is ook een bus stop precies voor het hotel. Alle bussen die terugkeren naar het centrale busstation in Punda zullen hier langs rijden.

Dus op uw terugweg, kunt u voor het hotel uitstappen.

 

Hoe ver is het hotel van het vliegveld?

De afstand tussen Hato Airport en het hotel is 12 kilometer en duurt ongeveer 20 minuten met de taxi (afhangende van het verkeer). Dit kost rond de USD 40,- als u de taxi via ons boekt.

 

Hoe boek ik excursies en activiteiten?

U kunt activiteiten, vervoer en tours via ons bij de receptie boeken. Wij raden aan dat u uw tripjes van tevoren boekt om beschikbaarheid te garanderen.

 

Kan ik parkeren bij het hotel?

U kunt gratis in de Abraham de Veerstraat parkeren, waar het hotel gelegen is.

 

Is een baby bedje beschikbaar?

Ja, mits u in een Deluxe kamer of Suite verblijft. Helaas passen de bedjes niet in onze Comfort Kamers.